Pages

1.11.17

Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Deze Landing-Beeldstrategie
Tal van studies hebben aangetoond dat emoties een belangrijke rol spelen bij het bepalen van aankoopbeslissingen. Als digitale marketeer in het huidige hoogst concurrerende bedrijfsriem, moet u de kunst leren en beheersen om de klanten aan te trekken en hun besluitvormingsproces te beïnvloeden.
Een studie van de Wharton University of Pennsylvania heeft aangetoond dat twee van de primaire factoren die positieve emoties opdoen zijn visuele inhoud en personalisatie zijn. Aangezien de meeste perspectieven visueel georiënteerd zijn, kan uw websitebeeld hen beïnvloeden om orders te plaatsen.
Max Bell, de voornaamste Customer Success Manager van  Semalt, legt uit hoe u berichtenpsychologie in landingsbeelden implementeert met als doel uw bedrijfsinkomen te stimuleren.
Het eerste wat je moet opmerken is dat een landingsbeeld meer is dan alleen een website foto. Het is het onmiddellijke ding dat potentiële klanten gebruiken om met uw merk te verbinden. Het beeld moet consumenten helpen om uw merk binnen 0,05 seconden te begrijpen als u een positief beeld van uw merk voor hen kunt zien.
Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

Hier zijn de factoren die u moet overwegen bij het selecteren van een afbeelding voor uw site.

Het zou moeten:
  • help bezoekers van uw website uw doelen te begrijpen;
  • relevant zijn voor uw zoekwoorden;
  • laat de pagina geloofwaardig en betrouwbaar zien;
  • toon de voordelen die u aanbiedt;
  • vul de pagina-ontwerp aan en maak de CTA-knop zichtbaarder.

Kleur Psychologie

Kleur is een van de belangrijkste redenen waarom 85% van de consumenten besluit om uw product over de concurrenten te kopen. Visuele factoren beïnvloeden 90% van alle aankoopbeslissingen, en kleuren vergroten merkherkenning met 80%. Daarnaast zal 66% van de potentiële klanten geen product aanschaffen als ze niet in hun voorkeurskleur worden gepresenteerd.

Welke type afbeeldingen is ideaal voor landingen? 

1# Product

U kunt uw site conversiepercentage verbeteren door gebruik te maken van een eye-grabbing beeld dat uw product beschrijvingen aanvult. De afbeelding moet resoneren met het algemene ontwerp van uw website.
Semalt Expert: U Zult Niet Slagen Zonder Deze Landing-Beeldstrategie

2# Creators

Sommige studies zijn van mening dat hoge kwaliteit foto's van mensen een positieve eerste indruk creëren voor bezoekers van de website. Bijvoorbeeld, een foto van uw productgever, vergezeld van een korte beschrijving van zijn / haar persoonlijke talenten en prestaties, kan u een hogere voorsprong op de markt geven..

3# Team

Een foto van al je teamleden die aan een product of project werken, voegt een enorme waarde toe aan je site. Dit is gebaseerd op het feit dat vriendelijke en gelukkige gezichten van echte mensen positieve emoties opwekken die u kunt profiteren van vertrouwen en vertrouwen.

4# Context

Bid4Papers is een goed voorbeeld van een bedrijf waarvan het landingsbeeld geen product is maar een levensstijl. Zo'n ingenieuze truc kan u helpen om uw diensten en producten anders uit te drukken en uit de menigte uit te komen.

5# Neutraal

Neutrale afbeeldingen waarvan de kleuren in lijn zijn met de aanbevolen kleurpsychologie, kunnen de omrekeningskoers van de site verhogen, zelfs als er geen producten of mensen erin zijn. Zorg ervoor dat de afbeeldingen in overeenstemming zijn met uw merk persoonlijkheid en identiteit.
Andere dingen die u kunt gebruiken als landingsbeelden zijn:
  • Managers die met klanten praten.
  • Het proces van product creatie of levering aan klanten.
  • Bonussen en aangeboden met de producten.
Zodra u een lijst van plausibele landingsbeelden heeft, voer A / B test uit om degenen te identificeren die in lijn zijn met uw marketingstrategie.

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting, I love reading them!